Kunst in opdracht

Kunst in opdracht

Een uniek schilderij, wandpaneel of ander kunstwerk aan de muur dat iets toevoegt en past bij de uitstraling van de desbetreffende ruimte is niet gemakkelijk te vinden. Zeker als het iets bijzonders moet zijn. Kunstschilder Jan van Lokhorst maakt graag kunst in opdracht om uw specifieke wensen te realiseren.

Jan van Lokhorst maakt in opdracht kunstwerken die qua kleur, stijl en ontwerp volledig aansluiten op uw wensen en de ruimte waar uw kunstwerk komt te hangen. Zowel particulieren als zakelijke klanten maken van zijn diensten gebruik.

Kunst in opdracht laten maken – hoe werkt dat?

Als u een schilderij of kunst in opdracht wilt laten maken door Jan van Lokhorst bent u van harte welkom om eerst een bezoekje te brengen aan zijn portfolio en kennis te maken met zijn werken. Laat u inspireren door zijn werken en maak vervolgens vrijblijvend een afspraak om uit te leggen wat uw wensen zijn. In een persoonlijk gesprek kunt u het hebben over formaat, kleur, onderwerp en techniek. Jan zal op basis van uw wensen zijn artistieke creativiteit gebruiken om tot een uniek kunstwerk te komen.

Een uitgebreid overzicht van de werken van Jan van Lokhorst vindt u op zijn website.

Eerder uitgevoerde opdracht

Jan van Lokhorst heeft al veel aansprekende werken in opdracht uitgevoerd. Hij ontwierp onder meer in opdracht het kerkraam voor de Oostpoort in Gouda en leverde voor Norfolkline een prachtig wandpaneel voor het trappenhuis. Ook bij diverse ministeries in Den Haag hangt in opdracht gemaakte kunst van Jan van Lokhorst.

Sinds 2013 heeft zijn werk ‘Dance’ een prominente plaats in het Parijse appartement van de beroemde Hollywoodacteur Kevin Costner. Dit werk van 300×150 cm staat samen met het interieur uitgebreid beschreven in het magazine ‘Residence’ (2013).

Omschrijf uw kunst opdracht

Wilt u een speciale creatie in opdracht, vul uw gegevens in dan neem ik contact met u op.


    Jan van Lokhorst

    Jan van Lokhorst

    U kunt mij ook telefonisch bereiken op